Kako je počela naša priča:

o nama marketing visual digital 2 ivandabetic idabeticandbrothers

Radili smo sa velikim brendovima, sada uspešno unapređujemo male firme

Grupa ID and Brothers predstavlja vrhunac profesionalizma i iskustva, sačinjen od stručnjaka koji su svoj put započeli radom sa prestižnim brendovima i organizacijama na regionalnom nivou. Naš razvojni put obilježen je izgradnjom dugotrajnih, profesionalnih veza sa klijentima i partnerima, čime smo ostavili dubok trag u industriji. Istaknuti smo po uspešnoj saradnji sa najvećim izdavačima kao što je “Laguna”, i vodećim knjižarskim lancima poput “Delfi knjižare”. Takođe, ponosimo se razvojem startapa “Eden Books”, koji je za kratko vreme privukao preko 120.000 korisnika.

Naša stručnost se proteže kroz raznovrsne industrije, uključujući saradnje sa globalnim gigantima poput “Microsoft”, “IBM”, “Discovery Channel”, kao i realizaciju marketinških kampanja za “Rauch”, “Paloma”, i “Zewa”. Naš pristup je holistički, usmeren na kreiranje sveobuhvatnih digitalnih strategija za brendove poput “The Spot”, “DHL”, “Pepsi”, i “Grand kafa”. Posvećeni smo prenošenju našeg bogatog iskustva na mala i srednja preduzeća, s ciljem da ih podržimo u ostvarivanju njihovih poslovnih ambicija. Vaš uspeh je naša misija, i sa ponosom stojimo kao pouzdan partner u svim vašim marketinškim i poslovnim poduhvatima.

Poruči besplatan vebsajt

Naše vrednosti

Transparentnost

Naša pristup poslovanju odlikuje se direktnošću i pragmatičnošću, ne skrivamo se iza suvišnih fraza i komplikovanih rečenica. Umesto toga, nudimo vam konkretne i delotvorne predloge koji će unaprediti vaše poslovanje. Naš cilj je da vam pružimo stvarne, merljive rezultate.

Integritet

Nastojimo očuvati častan karakter u svim aspektima našeg rada, a naša predanost izgradnji čvrstih partnerstava, zasnovanih na međusobnom poverenju, ogleda se u doslednom održavanju visokih etičkih standarda koje postavljamo kao osnovu našeg poslovanja.

Jednostavnost

Naš pristup je transparentan i intuitivan, osmišljen da olakša procese i donese jasnost čak i u najzahtevnijim situacijama. Smatramo da se stručnost najbolje pokazuje kroz sposobnost da složene zadatke rešavamo na način koji je razumljiv i efikasan za naše klijente.

Efikasnost

U svetu digitalnog marketinga, svesni smo da su podaci ključni. Međutim, naš fokus nije samo na površinskim analizama metrika. Naša predanost leži u osiguravanju da svaka marketinška kampanja i svaki korak koji preduzimamo rezultira merljivim poslovnim rastom.

Podrška malim i srednjim firmama

Mi smo prvi u Srbiji sa konkretnim rešenjem

Sa bogatim iskustvom koje smo stekli kroz godine rada na raznovrsnim projektima, možemo sa sigurnošću tvrditi da smo vaš pouzdan partner za pružanje vrhunskih rešenja u oblastima kao što su:

Web i aplikacioni razvoj, dizajn, marketing kampanje, inovacije proizvoda, strategijsko planiranje, umrežavanje s menadžmentom i direktorima iz različitih sektora, kreiranje prezentacija, podrška u pitch procesima, obuka zaposlenih, predavanja, employer branding, PR, ATL i BTL marketing, digitalni marketing, IT usluge i razvoj web platformi.

Bez obzira na izazov, stojimo vam na raspolaganju za konstruktivni dijalog i pomoć.

Saradnici o nama:

28+ Preporuka klijenata