Optimizacija plaćenih pretraga usmerena na povraćaj investicije (ROI)

Naša posvećenost vašem uspehu zasniva se na postizanju merljivih rezultata, a efikasnost marketinških kampanja plaćenih pretraga se ocenjuje kroz povraćaj investicije (ROI). Svakodnevno se fokusiramo na izgradnju visokog ROI-a putem analize stvarnih podataka i kreiranja kampanja koje donose konverzije.

ID and brothers

Kako naša usluga marketinga plaćenih pretraga može pomoći u rastu vaših prihoda

Paid search marketing google marketing facebook

Povećanje konverzija kroz sinergiju google oglašavanja i optimizacije

Ako tek pokrećete svoj biznis, ne brinite – mi smo tu da vam pomognemo. Kroz kombinaciju Google oglasa i jednostavne optimizacije, mi vam pružamo podršku u privlačenju više posetilaca i pretvaranju njih u zadovoljne kupce. Otkrijte kako možete maksimalno iskoristiti potencijal vaše kampanje i postići vidljive rezultate, čak i ako ste na početku svog poslovnog puta.

Pravi sertifikovani stručnjaci za Google oglase

Naš tim pravih sertifikovanih stručnjaka za Google oglase ima više od 2 godine iskustva u vođenju različitih lokalnih kampanja. Radimo zajedno sa vama kako bismo stvorili idealnu kombinaciju strategije i implementacije, obezbeđujući da postignete svoje ciljeve i ostvarite najbolje rezultate za svoj biznis.

Šta dobijate

Šta je uključeno u naše usluge marketing gugl pretrage?

Otkrijte sve što dobijate uz naše usluge marketinga Google pretrage. Naša kompletna ponuda obuhvata sve potrebno za optimizaciju vaše prisutnosti na Googleu, uključujući pažljivo istraživanje ključnih reči, precizno ciljanje, atraktivno oglašavanje i kontinuiranu optimizaciju kako biste postigli izvanredne rezultate za svoj biznis.

Kreiranje uspeha

Šta čini naše usluge upravljanja plaćenim pretragama tako efikasnim?

Strategija ključnih reči za efikasno upravljanje plaćenim pretragama

Jedan od najvažnijih faktora za uspeh u plaćenim pretragama je pravilna strategija ključnih reči. Ključne reči su izrazi koje korisnici unose u pretraživače kako bi pronašli proizvode ili usluge koje traže. Kako biste osigurali da vaše kampanje budu efikasne i da privuku relevantnu publiku, ključno je pažljivo istraživanje i odabir ključnih reči.

Kvalitet oglasa i relevancija za maksimalnu efikasnost plaćenih pretraga

Kreiranje visokokvalitetnih oglasa koji su relevantni za ključne reči i potrebe korisnika ključno je za efikasno upravljanje plaćenim pretragama. Oglasi trebaju privući pažnju, biti jasni i dovoljno relevantni kako bi korisnici kliknuli na njih.

Analiza i optimizacija: ključni koraci ka uspešnim plaćenim pretragama

Jednom kada ste pokrenuli kampanju plaćenih pretraga, posao nije gotov. Kontinuirano praćenje i optimizacija kampanje su od suštinskog značaja za postizanje visokih performansi i efikasnosti.

Ivan is a motivated, forward-thinking as well as intelligent Digital director with lots of knowledge in his field. When you get to connect with him, you’ll discover a fantastic person with unique skills! His performance at Laguna was golden.
Energetic and broad-minded digital director – that’s him! Detail-oriented team player. Ivan will find a way to weather any storm with a smile. Definitely someone I’d want to have on my team.

Shoppster
Ivan Kordić, Chief Marketing Officer
Ivan Kordić ko je shoppster perfomance marketing stručnjak

28+ Preporuka klijenata

Dokaz je u brojkama

Zašto plaćeni oglasi pretrage mogu doneti rezultate

50%

Plaćeni oglasi pretrage mogu povećati broj poseta na vašem sajtu. Prema istraživanju, korišćenje plaćenih oglasa u kombinaciji sa organskim rezultatima može rezultirati povećanjem klikova za više od 50%. To znači da će više ljudi posetiti vaš sajt putem plaćenih oglasa, što može povećati šansu za konverzije.

16%

Plaćeni oglasi često ciljaju specifične ključne reči ili ciljne grupe, što može dovesti do veće relevantnosti oglasa za korisnike. Kao rezultat toga, stopa konverzije putem plaćenih oglasa može biti značajno veća od drugih kanala marketinga. To se može kretati od 14% do 18% ili više, u zavisnosti od industrije.

200%

Jedan od najvažnijih pokazatelja uspešnosti plaćenih oglasa je povrat na investiciju (ROI). Prema izveštajima, za svaki uloženi dolar u plaćene oglase, kompanije mogu ostvariti prosečno 200% povrat na investiciju. Ovo znači da se ulaganje u plaćene oglase može višestruko isplatiti kroz generisanje prodaje ili konverzija.

FAQ

Najčešća pitanja Google Search kampanji

Želite saznati više o upravljanju plaćenim pretragama za vašu firmu? Pregledajte česta pitanja:

Google Search Kampanja je vrsta digitalnog oglašavanja koja omogućava preduzećima da plasiraju svoje oglase na vrhu rezultata pretrage na Google pretraživaču. Oglasi se prikazuju kada korisnici pretražuju određene ključne reči ili fraze koje su relevantne za proizvode ili usluge koje kompanija nudi. Ovi oglasi se nazivaju “plaćeni oglasi” jer oglašivači plaćaju Googleu svaki put kada neko klikne na njihov oglas.

Google Search oglašavanje obuhvata nekoliko ključnih usluga:

  • Kreiranje Kampanja: To uključuje izbor ključnih reči i pisanje oglasa koji će se prikazivati korisnicima.
  • Postavljanje Budžeta: Oglašivači postavljaju budžet koji su spremni da potroše na kampanje.
  • Plaćanje po Kliku (PPC): Plaćanje se vrši samo kada korisnik stvarno klikne na oglas.
  • Analiza i Optimizacija: Praćenje rezultata i prilagođavanje kampanje kako bi se poboljšala njihova efikasnost.

Google Search Kampanja funkcioniše na osnovu ključnih reči koje oglašivači odabiru. Kada korisnik unese određene ključne reči u Google pretragu, Google odabira relevantne oglase koji će se prikazati na vrhu rezultata pretrage. Oglašivači postavljaju ponude ili cene koje su spremni platiti za svaki klik na njihov oglas. Oglasi se prikazuju u formi teksta ili ponekad u formi proširenih oglasa sa dodatnim informacijama kao što su linkovi, telefon, adrese itd.

Prosečni budžeti za Google Search kampanje u Srbiji mogu značajno varirati u zavisnosti od industrije, konkurencije i ciljeva oglašavanja. U opštem smislu, manji preduzetnici ili lokalni biznisi mogu početi sa budžetom od nekoliko stotina do nekoliko hiljada dinara dnevno. Srednje i veće kompanije, koje žele širu vidljivost, mogu imati dnevne budžete u rasponu od nekoliko hiljada do nekoliko desetina hiljada dinara ili više. Ključno je da budžet odgovara ciljevima oglašavanja i tržištu na kojem se takmičite.