ROI-Driven paid search optimization

Kada je reč o veb razvoju, koristimo React za dinamičke korisničke interfejse, uz Docker za kontejnerizaciju aplikacija. Za dizajniranje korisničkog iskustva, koristimo alate poput Figma kako bismo postigli privlačne i funkcionalne interfejse. Za back-end razvoj, odabiramo Node.js zbog brze i skalabilne implementacije.

U svetu mobilnog razvoja, za iOS aplikacije primenjujemo Swift programski jezik i iOS razvojno okruženje (Xcode). Za Android aplikacije koristimo Kotlin programski jezik, Android Studio kao razvojno okruženje i Android Jetpack komponente za kreiranje korisničkog interfejsa. Za upravljanje lokalnim podacima na Android platformi, koristimo Room Persistence Library.

Naša usluga ne završava se samo na razvoju. Vršimo i testiranje i prilagođavanje kako bismo garantovali bezgrešno iskustvo korisnicima naših aplikacija.

id and brothers

Kreiramo mikroservisnu i monolitnu arhitekturu

development website diabetic brothers

Arhitektura aplikacije prilagođena vašem poslu

U procesu kreiranja veb sajtova, naša agencija pristupa različitim arhitektonskim pristupima u zavisnosti od potreba klijenata. Kada se radi o mikroservisnoj arhitekturi, mi razvijamo veb sajt koristeći modularni pristup. Svaka funkcionalnost sajta predstavlja zaseban mikroservis koji može nezavisno da se razvija, testira i skalira. Ovo omogućava veću fleksibilnost i bolju horizontalnu skalabilnost sajta. Kroz korišćenje tehnologija kao što su Docker i Kubernetes, osiguravamo da mikroservisi besprekorno komuniciraju i rade zajedno.

Kada se pak odlučimo za monolitnu arhitekturu, cela aplikacija se razvija kao jedna celina. Ovo je odabrani pristup kada je potrebna brza implementacija sajta i jednostavnost održavanja. Kroz pažljivo planiranje i dizajniranje monolitne aplikacije, obezbeđujemo koherentnost i funkcionalnost celokupnog sajta. Oba pristupa imaju svoje prednosti i nedostatke, i mi ih pažljivo prilagođavamo specifičnim potrebama i ciljevima svakog projekta kako bismo postigli najbolje rezultate.

Kvalitetna i efikasna tehnologija

Kreiramo custom SaaS aplikacije koristeći najpouzdanije tehnologije. Nakon definisanja plana i biznis zahteva radimo custom sajtove i mobilne aplikacije od 4-12 meseci u zavisnosti od projekta. 

Mobilna aplikacija razvoj programeri agencija
Šta dobijate

Ako se odlučite da radite custom aplikaciju

Dobićete kvalitetan proizvod za koji nećete imati potrebu da cimate ‘programere’ jer vam nešto treba. 
Ceo CMS će vam biti automatizovan. 

Creating Success

What makes our paid search management services so effective?

Fleksibilnost i skalabilnost

Naša mikroservisna arhitektura omogućava brzu i jednostavnu prilagodbu sistema promenljivim zahtevima poslovanja. Klijenti mogu lako proširiti ili prilagoditi svoje aplikacije u skladu sa potrebama.

Brza razvojna vremena

Unikatna nezavisnost servisa omogućava brži razvoj novih funkcionalnosti i ispravke grešaka. Naš pristup omogućava efikasan razvoj aplikacija, štedeći vreme i resurse.

Visoka raspoloživost

Otpornost na kvarove i neprekidno funkcionisanje sistema su od ključnog značaja. Naša arhitektura obezbeđuje neprekidno i pouzdano funkcionisanje aplikacija, osiguravajući visok stepen zadovoljstva korisnika.

Ivan is a motivated, forward-thinking as well as intelligent Digital director with lots of knowledge in his field. When you get to connect with him, you’ll discover a fantastic person with unique skills! His performance at Laguna was golden.
Energetic and broad-minded digital director – that’s him! Detail-oriented team player. Ivan will find a way to weather any storm with a smile. Definitely someone I’d want to have on my team.

shoppster
Ivan Kordić, Chief Marketing Officer
Ivan Kordić ko je shoppster perfomance marketing stručnjak

28+ Preporuka klijenata

The proof is in the numbers

Why paid search Ads can bring in the numbers

40%

Razvoj mikroservisne arhitekture značajno unapređuje operativnu efikasnost tako što pojednostavljuje razvojne procese, smanjuje vreme do izlaska na tržište i omogućava brze ažuriranja i dodavanje novih funkcionalnosti. Ovo može rezultirati povećanjem efikasnosti od 40%.

25%

Mikroservisna arhitektura može lako pratiti rast potreba korisnika. Ova fleksibilnost može rezultirati povećanjem kapaciteta za 25%, što doprinosi prilagođavanju rastućim zahtevima.

35%

Monolitna arhitektura je poznata po svojoj stabilnosti i predvidljivosti performansi. Ova karakteristika doprinosi visokom stepenu sigurnosti i pouzdanosti sistema, čime se postiže povećanje stabilnosti za 35%.

FAQ

Najčešća pitanja

Pravo pitanje jeste kako da znam koji custom vebsajt je za mene? – Sajtovi se dele u mikroservisnu i monolitnu arhitekturu. U nastavku objašnjenje i detaljni odgovori. 

Mikroservisna arhitektura je kao kamen temeljac vašeg digitalnog preduzeća. Zamislite da je vaša aplikacija sastavljena od malih blokova, gde svaki blok ima svoju funkciju. Na primer, jedan blok može biti zadužen za korisničke profile, drugi za plaćanja, a treći za inventar proizvoda. Svaki od ovih blokova radi nezavisno, ali zajedno grade vašu aplikaciju.

Mikroservisna arhitektura je kao slagalica gde svaki deo slagalice predstavlja posebnu funkcionalnost. Na primer, jedan deo je odgovoran za korisničke naloge, drugi za e-trgovinu, a treći za komunikaciju sa korisnicima. U monolitnoj arhitekturi, cela slagalica je spojena i svaki deo ne može funkcionisati nezavisno.

Migracija je kao renoviranje vašeg stana. Potrebno je pažljivo planiranje kako biste izbegli neprijatna iznenađenja. Na primer, morate osigurati da svi vaši električni uređaji i vodovod budu ispravni, kao i da svi delovi stana budu usklađeni sa novim dizajnom. Migracija takođe zahteva pravilno prenošenje podataka i podešavanje novih servisa.

Mikroservisna arhitektura je kao posebna ekipa radnika koji svaki dan rade na različitim zadacima. To je idealno kada vaše preduzeće raste i kada imate različite sektore poslovanja. Na primer, ako ste trgovina koja prodaje odeću, elektroniku i hranu, svaki sektor može koristiti svoje specifične servise za upravljanje proizvodima i transakcijama.

Monolitna arhitektura je kao dobro očuvana zgrada koja je trajala decenijama. Ona je stabilna i lako se održava. To je savršeno za manja preduzeća ili jednostavne aplikacije, gde je sve smešteno na istom mestu.

Odluka o arhitekturi zavisi od veličine i potreba vašeg preduzeća. Ako planirate rasti i imate raznolike usluge ili proizvode, mikroservisna arhitektura vam omogućava da bolje skalirate i prilagodite se. Ako ste manje preduzeće sa jednostavnom aplikacijom, monolitna arhitektura je brža i jednostavnija opcija.