Pridruži nam se

Ako želiš da razvijaš kreativna aplikativna i druga rešenja sa mala i srednja preduzeća, da definišeš strategiju i analiziraš tržište, javi nam se. 

Posao otvorene pozicije karijera digital marketing, SaaS, whitelabel, posao srbija, aplikacije, marketing, digital, social
Posao karijera otvorene pozicije digital marketing tiktok video agencija

ID and Brothers

Nismo samo agencija. ID and Brothers personifikuju intenzitet, brzo rešavaju izazove i neguju timski duh. Naš fokus je na vašem rastu, učenju i razvoju ekspertize, jer verujemo da vaš uspeh direktno doprinosi i našem uspehu.

U ID and Brothers ćete pronaći dinamičnu kulturu punu prilika, gde jaka saradnja i mentorski odnos stvaraju put napred, uz dodatak zabave u svemu tome. Nalazimo se u Beogradu i ponosimo se fleksibilnim radnim vremenom i okruženjem koje omogućava i rad na daljinu.

naše vrednosti

Mi čvrsto verujemo u moć saradnje za postizanje veličine

U ID and Brothers, kontinuirani napredak je ukorenjen u našem DNK. Svakog dana posvećujemo se usavršavanju svojih veština i izvrsnosti u svakom aspektu našeg rada. Ne samo da težimo izvrsnosti, već i dajemo prioritet razvijanju raznolike i inkluzivne zajednice koja ceni i poštuje različite pozadine, iskustva i ideje. Putem naših Grupa za podršku zaposlenima, naš tim aktivno slavi i prihvata jedinstvene osobine koje nas definišu.

Slavimo kreativnost

Iskrenost & Integritet

Timski rad i saradnju

Društvenu odgovornost

agencija otvorene pozicije posao beograd srbija praksa plaćena mentorstvo

Benefiti

Fleksibilno radno vreme i mogućnost rada na daljinu

U ID and Brothers, vrednujemo ravnotežu između posla i privatnog života. Zato nudimo fleksibilno radno vreme i opciju rada na daljinu, što vam omogućava da prilagodite svoj radni raspored svojim potrebama i obavezama. Na taj način možete efikasno upravljati poslovnim zadacima i ličnim životom.

Mentorstvo i plaćena praksa

Stremimo ka vašem ličnom i profesionalnom razvoju. Naš tim iskusnih mentora vam pruža podršku i smernice kako biste unapredili svoje veštine i stekli dragoceno iskustvo. Pored toga, nudimo i plaćene prakse koje vam omogućavaju da primenite svoje znanje u stvarnom poslovnom okruženju.

Odlična plata

Verujemo da se izvanredan rad isplati, i to doslovno. U ID and Brothers, možete očekivati konkurentnu platu koja odražava vaše veštine, doprinos i tržišne standarde. Cenimo i nagrađujemo vaš trud i posvećenost.

Psihološko savetovanje

Briga o vašem mentalnom zdravlju je od suštinskog značaja. Zato smo omogućili pristup profesionalnom psihološkom savetovanju. Bez obzira na izazove s kojima se suočavate, tu smo da pružimo podršku i resurse za vaše dobrobit.

Plaćeni kursevi za usavršavanje

Nikada nije kasno da naučite nešto novo i unapredite svoje veštine. ID and Brothers vam omogućava da učite i rastete kroz plaćene kurseve i obuke. To je prilika da ostanete konkurentni i unapredite svoju karijeru.

Razvoj kreativnih proizvoda

Rad u ID and Brothers znači učestvovanje u kreiranju inovativnih proizvoda i strategija. Naša okolina promoviše kreativnost i izazov, omogućavajući vam da izrazite svoju kreativnu stranu i doprinesete rastu naše kompanije. Ovde, svaka ideja je dobrodošla, i svaki doprinos se ceni.

Otvorene pozicije

Ne propustite priliku da se pridružite dinamičnom i naprednom timu. Pošaljite nam e-mail na posao@idandbrothers.rs i započnimo razgovor o tome kako vaši talenti mogu da se usklade s našim uzbudljivim mogućnostima. Radujemo se vašem kontaktu!

Digital Account Manager

Belgrade/Remote - Biće uskoro otvoren oglas

TikTok Video Editor

Belgrade/Remote - Biće uskoro otvoren oglas

IT Medior ili Senior

Belgrade/Remote - Biće uskor objavljen oglas