Osmišljavamo proizvod za vas

Design Thinking je kreativna i humanocentrična metodologija koja vam pomaže da identifikujete probleme, razvijete inovativna rešenja i unapredite vaše poslovanje. Fokusira se na postavljanje korisnika u središte dizajna, stvarajući proizvode, usluge i procese koji ispunjavaju njihove stvarne potrebe i želje.

ID & Brothers

Osmišljavamo i dizajniramo proizvod za vas

Kreiranje aplikacije idandbrothers pravljenje aplikacije mobilne cena

Profesionalni dizajn po vašim potrebama

Naš tim stručnjaka posvećen je razvoju visokokvalitetnih, prilagođenih proizvoda koji će zadovoljiti vaše poslovne potrebe. Bez obzira da li je vaš cilj unapređenje postojećeg asortimana ili stvaranje potpuno novog proizvoda, mi smo tu da vam pomognemo.

Naša metodologija počinje pažljivim istraživanjem i razumevanjem vaših poslovnih ciljeva. Osluškujemo vaše zahteve i postavljamo ključna pitanja kako bismo identifikovali izazove sa kojima se suočavate. Nakon što se definišu problemi, ulazimo u fazu ideacije gde koristimo kreativne koncepte kako bismo oblikovali rešenja.

Prototipiranje je ključna komponenta našeg procesa. Kreiramo pojednostavljene verzije proizvoda koje omogućavaju brzo testiranje i evaluaciju. To nam omogućava da vidimo kako vaš proizvod funkcioniše u stvarnom okruženju i da ga dalje optimizujemo.

Sertifikovani stručnjaci

Naša ekipa ljudi je sertifikovana iz raznih oblasti uključujući Scrum, Product, Project menadžment, Creativity Boot Camp, Creative Process, kao i druge oblasti iz digitala. 

Na radionicama primenićemo naše iskustvo i znanje iz oblasti kreiranja aplikacija.

šta dobijate

Potrebna vam je aplikacija i šta sad?

Možete da se odlučite za već gotovo white label rešenje, odnosno proizvod, ili da osmišljavamo i da kreiramo proizvod za vas.

Uspešne priče

Zašto je dobro da vam mi radimo proizvod?

Brzina i efikasnost

Razumevamo važnost brzine u današnjem konkurentnom okruženju. Naš tim je sposoban da efikasno razvija proizvode i da ih implementira, što znači da ćete brzo doći do rezultata. Obezbeđujemo da projekti budu završeni u dogovorenim rokovima.

Fleksibilnost i prilagodljivost

Naš pristup razvoju proizvoda je izuzetno prilagodljiv i fleksibilan. Mi slušamo vaše potrebe i ciljeve i radimo zajedno s vama kako bismo stvorili proizvod koji savršeno odgovara vašim zahtevima. Naša sposobnost da prilagodimo proizvod vašim jedinstvenim potrebama čini nas idealnim partnerom.

Stručnost u savremenim tehnologijama

Naš tim stručnjaka je pažljivo odabran i poseduje duboko razumevanje i iskustvo u radu s najnovijim tehnološkim rešenjima. To nam omogućava da razvijemo proizvode koji su tehnički napredni i odgovaraju najnovijim trendovima u industriji.

Senior Software developer
Lazar Nikolić

28+ Preporuka Klijenata

Statistika kaže

Kako vam mi možemo pomoći

10+

Naš tim ima preko 10 godina iskustva u razvoju proizvoda za različite industrije, što znači da posedujemo duboko znanje i veštine potrebne za uspeh vašeg projekta.

100%

Ponosni smo na našu reputaciju zadovoljnih klijenata, sa 100% pozitivnih povratnih informacija. Vaš uspeh je i naš uspeh.

60%

Razumemo budžetske ograničenja malih i srednjih preduzeća, i pružamo pristupačne cene i fleksibilne opcije plaćanja kako bismo vam pomogli ostvariti vaše proizvodne ciljeve. Dajemo popust i do 60%. 

FAQ

Najčešća pitanja za kreiranje proizvoda

Koristimo modernu tehnologiju, znanje i iskustvo i grantujemo vam da većinu proizvoda isporučujemo do 6 meseci.

Koristimo niz tehnoloških alata, uključujući WordPress, NoCoding platforme, custom rešenja poput Php Laravel, React, Angular, Docker, Java, JavaScript, Kotlin i Swift. Naš pristup omogućava prilagođavanje tehnologija za svaki projekat kako bismo zadovoljili specifične zahteve i ciljeve klijenata.

Naše tarife su prilagodljive i zavise od obima rada i složenosti projekta. Klijentima nudimo fleksibilne opcije plaćanja, uključujući mesečno plaćanje, plaćanje po obavljenom poslu ili subscription modele na 2 ili 4 godine. Cene se preciziraju u zavisnosti od konkretnih zahteva i ciljeva projekta.

Naš standardni rok za razvoj aplikacije za produkciju je 6 meseci, ali ovaj rok može varirati u zavisnosti od specifičnih zahteva i složenosti projekta. Rokovi se procenjuju pažljivo uzimajući u obzir želje klijenata, opseg posla i dostupne resurse kako bi se postigao optimalan balans između brzine i kvaliteta razvoja.

Da, naravno! Razumevamo da klijenti često imaju sopstvene tehničke resurse i timove za razvoj. U tom slučaju, možete iskoristiti našu ekspertizu u oblasti Design Thinking-a kako biste dobili kreativne i funkcionalne ideje o vašoj budućoj aplikaciji. Naš tim će s vama sprovesti Design Thinking radionicu kako biste definisali potrebe, ciljeve i korisničke zahteve za aplikaciju. Nakon toga, pružićemo vam inspirišuće ideje i koncepte koji će vam poslužiti kao odlična osnova za dalji razvoj. Možete koristiti ove ideje za unapređenje vaše aplikacije uz pomoć vašeg internog tima ili drugih tehničkih partnera. Naš cilj je da vam pružimo vredne smernice i kreativne ideje koje će vam pomoći da ostvarite uspeh u razvoju aplikacije.