Digitalna rešenja

ID and Brothers je prepoznat kao mesto gde se spaja izuzetna stručnost i kreativnost. Naš tim se odlikuje harmoničnim spojem kreativne vizije i dubokog razumevanja efikasnih strategija plaćenih kampanja i razvoja aplikacija.

Digitalna rešenja ivandabetic idandbrothers belgrade serbija agencija 3

Expertise first. Digital always.

Fokusiramo se na unapređenje kroz prilagođena iskustva u cilju sveobuhvatne poslovne strategije.

Paid search marketing

Kreirajte kampanje - prilagođene vašem poslovanju - kako biste osigurali stvaran i merljiv povrat ulaganja (ROI).

Search engine optimization

Zadržite svoje najbolje mesto na prvoj strani pretrage kako biste privukli nove kupce i ponovo angažovali lojalne.

Creative Strategy

Kroz pažljivo razvijenu Creative Strategy, postižemo emocionalnu povezanost između brenda i potrošača, što rezultira većom angažiranošću i konverzijama.

Design Thinkig

U našem radu primenjujemo Design Thinking kako bismo identifikovali ključne izazove i razvili inovativne strategije za njihovo rešavanje.

Social media marketing

Upravljanje društvenim medijima je od suštinske važnosti za prepoznavanje kompanije i brenda.

E-Commerce

Naša agencija nudi razvoj web šopova, optimizaciju korisničkog iskustva i marketinške strategije za digitalnu prodaju.

Marketing Strategy

Marketing strategija obuhvata planiranje i implementaciju akcija za promociju proizvoda ili usluga. Kreiramo strategiju za sve platforme kako biste imali vidljivost i prodaju.

Development

Razvijamo vebsajtove i aplikacije koristeći custom i no-coding rešenja: Php Laravel, React, Java, Vue, WordPress, Magento, Wix, Webflow, za mobile Kotlin i Swift.

marketing otvaranje firme vebsajt fiskalna kasa sve što vam je potrebno programeri izrada vebsajta izrada aplikacija ideje ID and brothers

Posvećeni vašoj strategiji

Svaki korak koji preduzimamo u digitalnom marketingu temelji se na strogom usmerenju prema vašim poslovnim ciljevima. Naša stručnost je usredsređena na kontinuiranu kreativnost i inovacije kako bismo osigurali da vaš brend zauzme izuzetno visoko mesto u digitalnom pejzažu. Sa dubokim poznavanjem upravljanja društvenim medijima, SEO optimizacijom, PPC kampanjama i stvaranjem privlačnih sadržaja, težimo da vaša kompanija postigne vrhunski uspeh na digitalnoj sceni. Naša krajnja svrha je vaše potpuno zadovoljstvo i poslovni triumf, a radujemo se prilici da zajedno ostvarimo izvanredne rezultate.

Postizanje stvarnih rezultata

28%

Prometa od Google oglasa

24

Klijenata u fazi rasta

€180k

Upravljanje budžetima mesečno

480.000+

Konverzija generisano do sada…